API Discussion

*This topic has been re-purposed for general API discussion*

---

There seems to be a big in the API, when I use firebox it returns everything as a jpeg and the searchs don't seem to match right, but when using chrome it seems to get the right full path URL, I tested this with animated imaged

https://i.imgur.com/M4n2WjR.png

The back one is chrome, our tool also gets the same results as chrome and returns the gif path rather then giving a jpeg

Not something what affects me but I thought I would report it
I tried it in both Chrome and Pale Moon and got the same results. I haven't used Firefox ever since it became trash and I'm not going to install it just to test this... But I truly doubt the server is configured to alter the results based on the browser.

1) The Firefox results definitely look wrong. 270987 should be the first post in those results. 276838 was never tagged "animated" and that tag is not listed in the results you posted either. Are you sure the page loaded? Those aren't just the results for the previous search you tried?

2) Bear in mind that for many posts, the original file will be JPEG. The original for 276838 is JPEG so naturally you will only get JPEG urls for that one.

---

Edit: Please don't create a new forum topic for every question or bug report. The correct topic to report bugs in is here.

Edit 2: I've re-purposed this topic for general discussion of the API. If you have any further questions, please ask them here.

Edit 3: I had the browsers in the image backwards. I've edited the response above accordingly.
Zolxys said:
I tried it in both Chrome and Pale Moon and got the same results. I haven't used Firefox ever since it became trash and I'm not going to install it just to test this... But I truly doubt the server is configured to alter the results based on the browser.

1) The Firefox results definitely look wrong. 270987 should be the first post in those results. 276838 was never tagged "animated" and that tag is not listed in the results you posted either. Are you sure the page loaded? Those aren't just the results for the previous search you tried?

2) Bear in mind that for many posts, the original file will be JPEG. The original for 276838 is JPEG so naturally you will only get JPEG urls for that one.

---

Edit: Please don't create a new forum topic for every question or bug report. The correct topic to report bugs in is here.

Edit 2: I've re-purposed this topic for general discussion of the API. If you have any further questions, please ask them here.

Edit 3: I had the browsers in the image backwards. I've edited the response above accordingly.
No that was the first search I did on firefox so it couldn't be givng me another search resource, it could of faild to pass the right info to the api and just returned the basic search so I not sure, nor like you said use firefox for it so I chocking it up to firefox been in the wrong the tool and chrome are getting the same and right results and getting the gif results.

I will book mark tis page for API related requests, thanks.